Proizvodi
Web trgovina novih modela svjetskih brandova odjeće, obuće i modnih dodataka
Izbornik
0 kom 0

Što je praktičnije, mala ili velika torba

Datum objave: 19. siječanj 2017.

Kada bi imali sve novce svijeta, sigurni smo da ženama ne bi ni to bilo dovoljno da si priušte sve torbe koje im se sviđaju i najvažnije – sve torbe koje im trebaju.

Torba je neizostavni dodatak svakog outfita jer ga ima moć učiniti posebnim. Vrlo često se dogodi da upravo promjena torbe čini razliku odjevne kombinacije.

Zašto je to tako? Zato jer je torba modni dodatak koji povezuje cjelinu, ističe se i tako privlači pažnju.

Puno se rasprava vodi na temu jesu li bolje velike ili male torbice. Nitko nikada neće dokazati isključivo jednu teoriju jer svaka torba ima svoje prednosti i mane. Velike torbe omogućuju da u njih stane sve što nam srce želi, upečatljive su i s dobrom organizacijom prostora unutar njih ne moraju biti nepregledne. Upravo je nepreglednost glavni argument protiv velikih torbi. Također, često se čuje da su nepraktične jer smetaju u prilikama kada se negdje treba požuriti, a i vrlo su često teške jer imamo potrebu u njih staviti baš sve. Što se pak tiče malih torbi, njihovi pobornici kažu da ih obožavaju jer uzmu samo ono što im uistinu treba. To torbu čini znatno lakšom i omogućava slobodnije ruke. Male su torbe vrlo često i decentnije što daje jednostavnost odabranom outfitu. S druge strane, male torbe često zahtijevaju da sve unutar njih bude iznimno dobro posloženo jer nema prostora za samo nešto ubaciti. Nadalje, kako bi se uštedjelo na prostoru vrlo često se vlasnice malih torbi odreknu novčanika pa kartice i novce samo uguraju što izgleda dosta nepraktično na blagajnama.

Zavirite u našu ponudu torbi, a mi za vas izdvajamo samo neke od naših popularnih Desigual modela:

 Prva je klasična Desigualova velika torba. Mekani horizontalni oblik omogućava njezinu prilagodnu sadržaju koji se nalazi u njoj. Dolazi s dva remena,  odnosno ručkama i velikim remenom te se tako prilagođava potrebama odjevne kombinacije ili osobnoj preferenciji. Veliki broj manjih pretinaca s  vanjske strane torbe omogućava njezinoj vlasnici da u svakom trenutku zna gdje je stavila mobitel ili ključeve. 

Druga na redu je lakirana torba. Zbog svoje čvršće forme osigurava stabilnost, a zbog svoje veličine u nju je moguće stavit bez ikakvog problema A4 fascikle. Zbog lakiranog reljefa na njoj izgleda zanimljivo i zasigurno osigurava da zaustavljanje pogleda na njoj. Preporučamo je za sastanke na kojima želite ostaviti dojam otmjenosti i ozbiljnosti. 

Iduća je na redu torba koju možete nositi na dva načina. Možete je natrpati do kraja i imati torbu koja izgledom podsjeća na tubu. Tako nošena praktična je za bilježnice, ukoliko ste skloni situacijama u kojima vam ispadaju stvari s površine torbe imate sreće jer je ova uistinu duboka. Ukoliko stavite ''samo'' osnovne stvari možete je preklopiti. Ovako preklopljenu vrlo se često nosi na outfite koji imaju sportsku notu. Široki remen daje dodatan osjećaj stabilnosti na remenu jer ne klizi na jaknama.

Mala, jednostavna, a opet posebna - najbolji je opis ove torbice. U nju stane taman ono što je potrebno: novčanik, ključevi, mobitel, omiljeni ruž i maramice. Elementi u boji daju joj posebnost i osiguravaju da ćete biti uočeni, ali opet prevladava crna boja koja cijeloj torbici daje dozu smirenosti. Preporučamo je na svakodnevne ležerne kombinacije koje želite malo ''podignuti''.  

Šećer na kraju je mala torbica. Naš favorit za izlaske. Zagasite boje i zanimljiv dizajn smirit će svaku vašu odjevnu kombinaciju. Preklop osigurava da sve što u nju pohranite ostane sigurno, a specifičan dizajn njegov će privući pažnju svih oko vas. U njoj ima dovoljno mjesta za sve što vam je potrebno kako biste sjali na plesnom podiju. Ukoliko niste osoba od izlazaka, ova torbica odlično je modno rješenje za posjete kinu, kazalištu ili romantične šetnje jer je iznimno lagana i ne zauzima puno prostora. 

Pročitaj i ...

Trebate li novu torbu KEDDO?

Pročitaj više

Upoznajte unikatnu kvalitetu Camper

Pročitaj više

Odabir poklona

Pročitaj više
Prikaži sve članke

Besplatna dostava iznad 53 €

Newsletter
Primajte obavijesti o popustima i akcijama, besplatne savjete iz svijeta mode i promotivne pogodnosti
Budite u toku
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics