Proizvodi
Web trgovina novih modela svjetskih brandova odjeće, obuće i modnih dodataka
Izbornik
0 kom 0

Odabir poklona

Datum objave: 17. studeni 2016.

Izbor poklona

(savjeti za njega, naravno)

Darivanje je pravo zadovoljstvo, odnosno može biti ako točno znate koji poklon odabrati. U protivnom je prava muka.

Par savjeta neće škoditi.... pa evo ih:
 

1.  Idealni poklon za vašu ljepšu polovicu je naravno torba ili torbica. Zašto pitate se..kad već ima par desetaka primjeraka, e pa ženi nikad dosta. Koliko god ih imala, ta jedna će joj baš dobro doći za onu jednu kombinaciju s kojom nije mogla ništa uparit (uvijek postoji takva kombinacija).

Idealno po vas što definitivno ne možete pogriješiti u odabiru veličine, kao na primjer za odjevni predmet te ćete tako izbjeći onu neugodnu situaciju u kojoj ste joj poklonili preveliku ili premalu vestu nakon koje slijedi pitanje ˝ zar ja STVARNO izgledam kao da nosim L˝ ......da, to želite izbjeći...

2. Za vas koji ste malo hrabriji i ne idete na sigurno tu naravno odabir pada na haljinu ili neki drugi odjevni predmet u kojem želite vidjet svoju dragu. Svakako prije ovog odabira treba provjeriti veličinu, a ne ići napamet..onako od oka.

Sto puta ste ju čuli pred prepunim ormarom kako  uzvikuje ˝ ja nemam što obuči ˝  pa bio bi red da i njoj i sebi malo olakšate život..barem na par dana. Ona u tom ormaru stvarno nema ništa...ne bi sigurno bezveze jaukala... može taj ormar izgledati pun...ali izgled vara.

3. I sad opet jedan sigurni...nakit..tadaaa, toga se sigurno niste sami sjetili.

Zapravo logičan i jako jednostavan izbor, opet ćete izbjeći dilemu s veličinama a opće poznata je činjenica da žene vole nakit.

Nema potrebe da si razbijate glavu kad imate zicer.

To naravno ne mora biti nešto skupo..bitno da ima neki poseban štih

i da odgovara njenoj osobnosti.

4. CIPELE. Vi ste najhrabriji muškarac.

Dosta zavaravanja, ako se odlučite ići u tom smjeru preporučujem da izbor ostavite svakako njoj.

Sve što trebate napraviti da bi ju usrećili

je dati joj do znanja da ste baš htjeli pokloniti cipe...i prije no što izgovorite ona će već znati koji model, gdje, kako, koliko...

Eto, stvarno nije teško i zapravo ovo već sve znate...držite se ovih najosnovnijih poklona i neće biti problema,  a da bi stvar bila još jednostavnija sve to možete obaviti u par klikova putem weba, bez gužvanja po dućanima. Ne morate izmišljati i smišljati neke stvari koje nikad nije vidjela i za koje nikad nije čula, ovo će ju usrećiti..a i vas, pošto ste vi sretni kad je ona sretnalaugh

PS: drage moje, sad nam samo još preostaje da svom odabraniku ovaj tekst, onako neprimjetno gurnemo pod nos i nadamo se rezultatu wink

Pročitaj i ...

Trebate li novu torbu KEDDO?

Pročitaj više

Upoznajte unikatnu kvalitetu Camper

Pročitaj više

Što je praktičnije, mala ili velika torba

Pročitaj više
Prikaži sve članke

Besplatna dostava iznad 53 €

Newsletter
Primajte obavijesti o popustima i akcijama, besplatne savjete iz svijeta mode i promotivne pogodnosti
Budite u toku
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics