Proizvodi
Web trgovina novih modela svjetskih brandova odjeće, obuće i modnih dodataka
Izbornik
0 kom 0

Upoznajte unikatnu kvalitetu Camper

Datum objave: 21. kolovoz 2020.

Unikatan brend pun različitosti i kontrasta kojemu se dive u cijelome svijetu.

Camper obuća i firma su osnovani 1975. Lorenco Fluxa osnovao je Camper kao odgovor na sve veću potražnju za novim i svježim stilom obuće. S bogatim nasljedstvom i iskustvom u izradi obuće, osnovan je unikatan brend pun različitosti i kontrasta kojemu se dive u cijelome svijetu.

Povijest Campera

Podrijetlo tvrtke seže još u 1877 kada je Lorenzov djed Antonio Fluxa vješt obućar putovao  je iz Mallorce u Englesku i vratio se s prvim šivaćim mašinama na otoku i sa novootkrivenim inovativnim duhom.

Camper cipele su dizajnirane i razvijene u gradu Inca, ruralnom dijelu Mallorce. Mlad i kreativan tim s majstorima obućarima stvaraju svake sezone oko novih 500 modela.

Sad je već četvrta generacija prošla otkad se brend Camper proširio po cijelome svijetu u više od 40 zemalja.

upoznajte unikatnu kvalitetu camper, jegerstar

Camper linije

Svake sezone teže novim inovativnim idejama i unaprjeđenju postojećih klasičnih koncepata pokušavajući pritom zadržati i oživjeti klasičan originalan dizajn. Često dolaze do zaključka da postoji Camper stil za svaki korak u životu.

Otpočetka je riječ "casual" značila nešto posebno za sami brend. Kreirali su opuštene, ali profinjene stilove koji su između svjetova sportskih tenisica i elegantnih tenisica. Njihovi dizajneri pažljivo rade na imaginativnom konceptu obuće koji lagano zamućuje granicu između sportskog i klasičnog.

upoznajte unikatnu kvalitetu camper, jegerstar

Prva tenisica

Cameleon je njihova prva tenisica koja odiše jednostavnošću i odvažnošću Mediteranskog nasljeđa. Inspirirana rustikalnim tenisicama, koje su nosili lokalni farmeri prije jednog stoljeća, ova linija je postala ikona "casual" obuće.

upoznajte unikatnu kvalitetu camper, jegerstar

Pelotas

Pelotas, jedna od naših najprepoznatljivijih ikona, prodano je više od 11 milijuna pari od svog lansiranja 1995. godine. Inspirirani sportskim pionirima, linija sadrži 87 kuglica na vanjskom dijelu, što spaja jedinstveni sustav jastuka s karakterističnim izgledom.

Twins

1988. godine smo prihvatili izazov da cipele moraju biti identične. I tako je započela priča o TWINS-u - par cipela gdje se desna cipela razlikuje od lijeve. Od tada smo razvili mnogo varijacija koje nam i dalje dokazuju da individualnost čini pravi moćni par.

Runner

Nastao 1982. godine, Runner je bio naš prvi korak u svijet sporta. Predstavljajući najnovije inovacije u dizajnu obuće, lagana urbana tenisica svake je sezone zamišljena u potpuno novim bojama i materijalima koji neprimjetno povezuju našu sadašnjost s prošlošću.

upoznajte unikatnu kvalitetu camper, jegerstar

Wabi & Peu

Želja za smanjenjem upotrebe komponenata i kompleksnih proizvodnih tehnika dovela je do Wabija, papuče inspirirane japanskim minimalizmom. Ekološki dizajn predstavljen je 2000. godine i postao je temelj Peuu, još jednom Camper klasik.

Beetle

Ovu liniju odlikuje patentirana, zatvorena konstrukcija - inovacija koja je čini laganom i jednostavnom za nošenje. Otkad je prvi put stigao u trgovine 2010. godine, Beetle je postao poznat po anatomskom potplatu i elastičnim vezicama.

To&ether

Camper To&ether nastao je suradnjom s vodećim dizajnerima na stvaranju jedinstvenih proizvoda i trgovina. Svaka suradnja rezultira vlastitim kreativnim identitetom - i DNK-om Campera uvijek u srži.

upoznajte unikatnu kvalitetu camper, jegerstar

Društvena odgovornost

Vjeruju u iskrenost i ozbiljnost po pitanju svega vezano za brend - to je filozofija koja se pruža kroz njihove operacije i partnere u cijelome svijetu. To počinje u Inci u njihovom domu u srcu Mallorce. Taj tim mladih stručnjaka i majstora artista obućara kreiraju originalne koncepte obuće fokusirane na iste vrijednosti na kojima je tvrtka i izgrađena: kvaliteta, integritet i dizajn. Zato i posluju sa svojim provjerenim dobavljačima s jednakim nivoom posvećenosti i odgovornosti prema partnerstvu.

Žele postati prva i zadnja riječ u kvaliteti i brizi oko dobavljača ili kupca implementirajući nove standarde kvalitete osiguravajući kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda.Ponosni su na svoje proizvode i znaju da uvijek mogu bolje, jer njihovi procesi nisu savršeni, stoga i traže stalno nove i inovativne načine kojima će razviti i utjecaj na ekologiju uz osiguravanje visokokvalitetnih materijala, proizvođača i proizvoda.

Uvijek bolji. Nikad savršeni.


Ako želite znati više o brendu, pročitajte na - https://www.camper.com/


Gdje kupiti Camper

Camper možete kupiti putem našeg webshopa ili u našim Je*s prodavaonicama. Popis prodavaonica možete naći ovdje.


Čitajte naš blog

Pročitaj i ...

Trebate li novu torbu KEDDO?

Pročitaj više

Što je praktičnije, mala ili velika torba

Pročitaj više

Odabir poklona

Pročitaj više
Prikaži sve članke

Besplatna dostava iznad 53 €

Newsletter
Primajte obavijesti o popustima i akcijama, besplatne savjete iz svijeta mode i promotivne pogodnosti
Budite u toku
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google analytics